Η Αρπαγή της Βασιλόπιτας – Junior

Για τα μικρά παιδιά που θέλουν να γίνουν ντετέκτιβ για μια μέρα!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:
Χριστούγεννα, χαρές και δώρα για μικρούς και μεγάλους!
Κι ενώ τα παιδιά ετοιμάζονται να κόψουν τη βασιλόπιτα για το καλό του νέου έτους, ανακαλύπτουν ότι αυτή έχει κάνει φτερά! Κάποιος την πήρε μέσα από τα χέρια του Άγιου Βασίλη!
Θέλετε να βρούμε τη βασιλόπιτα παρέα; Θα ψάξουμε για κρυμμένα στοιχεία, θα λύσουμε γρίφους και θα περάσουμε από εμπόδια και δοκιμασίες για να την αναζητήσουμε! Κι όταν τα καταφέρουμε, θα κόψουμε τη βασιλόπιτα και θα φωνάξουμε τον Άγιο Βασίλη να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τα κάλαντα!

Για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς:
Οι λιλιπούτειοι εξερευνητές πρωταγωνιστούν σε ένα ποιοτικό και διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι που καλλιεργεί την επιδεξιότητα και την αυτοσυγκέντρωση τους, πάντα με την καθοδήγηση επαγγελματιών ηθοποιών και παιδαγωγών! Τα παιδιά μαθαίνουν για τη λαοφιλή παράδοση της βασιλόπιτας και του φλουριού που κρατά από την εποχή του Μέγα Βασιλείου μέσα από θεατροπαιδαγωγικά, μουσικά και κινητικά παιχνίδια.
Όταν οι μικροί ντετέκτιβ ξεδιαλύνουν το μυστήριο, στολίζουμε και κόβουμε τη βασιλόπιτα, ανταλλάσσουμε ευχές με τον Άγιο Βασίλη και τραγουδάμε τα κάλαντα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα!

Ιδανικό για παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.

Ηλικίες: 4-6 ετών
Διάρκεια: 60-70 λεπτά
Μέγιστος αριθμός παιδιών: 30
Χώρος διεξαγωγής: Η δραστηριότητα μπορεί να διεξαχθεί σε οποιονδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο της επιλογής σας, π.χ. στο σπίτι σας, σε πολυχώρο, σε πάρκο.
Κόστος εισιτηρίου σε σχολεία: από 6€ ανά παιδί (μίνιμουμ 25 παιδιά)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6943 770 690
Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο από 1/12/22 έως και 30/1/23

Καλέστε μας στο 6943 770 690 για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας και να οργανώσουμε μαζί ένα αξέχαστο πάρτυ μυστηρίου για το παιδί σας και την παρέα του!