Η Αρπαγή της Βασιλόπιτας

Για εμάς τα παιδιά που θέλουμε να γίνουμε ντετέκτιβ για μια μέρα!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:

Χριστούγεννα, χαρές και δώρα για μικρούς και μεγάλους!

Κι ενώ τα παιδιά ετοιμάζονται να κόψουν τη βασιλόπιτα για το καλό του νέου έτους, ανακαλύπτουν ότι αυτή έχει κάνει φτερά μαζί με τη μυστική συνταγή! Κάποιος την έκλεψε μέσα από τα χέρια του ξακουστού ζαχαροπλάστη Γιάννη Ζαχαρούλη!

Άραγε τι σχέση μπορεί να έχει με την κλοπή ο Elton Smith, ο Άγγλος ζαχαροπλάστης και μεγαλύτερος αντίπαλος του Ζαχαρούλη; Ή αυτά τα νομίσματα που βρέθηκαν πεταμένα στη σκηνή του εγκλήματος; Και τι μπορεί να περιέχει αυτό το κουτί που είναι κλειδωμένο με λουκέτο;

Τα θαρραλέα παιδιά δεν το βάζουν κάτω! Γίνονται αμέσως ντετέκτιβς του Kids Mystery Club κι ορκίζονται να εξιχνιάσουν την αρπαγή της βασιλόπιτας, σώζοντας τις γιορτές!

Για τους γονείς:

Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες και γίνονται ντετέκτιβ για μια μέρα! Φοράνε τα γάντια τους, συλλέγουν και ερευνούν τεκμήρια, εξετάζουν δακτυλικά αποτυπώματα, κάνουν αναλύσεις με μικροσκόπια, χημικά τεστ και πολλές άλλες τεχνικές που κάνει ένας αληθινός εγκληματολόγος. Παράλληλα, μαθαίνουν για αυτήν τη λαοφιλή παράδοση που κρατά από την εποχή του Μέγα Βασιλείου.

Όταν οι μικροί ντετέκτιβ ξεδιαλύνουν το μυστήριο, στολίζουμε και κόβουμε την χειροποίητη βασιλόπιτα και ανταλλάσουμε ευχές!

Ηλικίες: 8-11 ετών
Διάρκεια: 90 λεπτά
Μέγιστος αριθμός παιδιών: 30
Χώρος διεξαγωγής: Η δραστηριότητα μπορεί να διεξαχθεί σε οποιονδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο της επιλογής σας, π.χ. στο σπίτι σας, σε πολυχώρο, σε πάρκο.
Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο από 1/12/23 έως και 30/1/24

Καλέστε μας στο 6943 770 690 για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας και να οργανώσουμε μαζί ένα αξέχαστο πάρτυ μυστηρίου για το παιδί σας και την παρέα του!