Η μεγάλη του Δημαρχείου κλοπή

Για εμάς τα παιδιά που θέλουμε να γίνουμε ντετέκτιβ για μια μέρα!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:
Όλοι στο Δήμο μας είναι αναστατωμένοι! Μόλις ανακάλυψαν ότι τα χρήματα που θα έδινε ο ευεργέτης της πόλης, κύριος Μποναμάς, για να φτιαχτεί η παιδική χαρά έχουν εξαφανιστεί!
Ποιος μπορεί να τα έκλεψε; Τι γράφει αυτό το ακαταλαβίστικο σημείωμα; Μήπως πίσω από τη ληστεία κρύβονται οι αδελφοί Ιούλιος και Αύγουστος Μακρυχέρη;
Παιδιά, πείτε στον κύριο Δήμαρχο να μην ανησυχεί! Γιατί θα γίνετε ντετέκτιβ του Kids Mystery Club και θα εξιχνιάστε το μυστήριο!

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για εκδηλώσεις Δήμων, Πνευματικών Κέντρων και Φορέων που θέλουν να απασχολήσουν με πρωτότυπο τρόπο τους νεαρούς δημότες τους!

Για τους γονείς:
Τα παιδιά γίνονται ντετέκτιβ για μια μέρα! Φοράνε τα γάντια τους, συλλέγουν και ερευνούν τεκμήρια, εξετάζουν δακτυλικά αποτυπώματα, κάνουν αναλύσεις με μικροσκόπια, χημικά τεστ και πολλές άλλες τεχνικές που κάνει ένας αληθινός εγκληματολόγος. Οι μικροί ντετέκτιβ καλούνται να χρησιμοποιήσουν την επιδεξιότητα, την αυτοσυγκέντρωση και τη δημιουργικότητα τους, κυρίως, όμως καλούνται να το διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε μια εκδήλωση που θα τους μείνει αξέχαστη!

Ηλικίες: 8-11 ετών

Διάρκεια: 90 λεπτά

Μέγιστος αριθμός παιδιών: 30

Χώρος διεξαγωγής: Η δραστηριότητα μπορεί να διεξαχθεί σε οποιονδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο της επιλογής σας, π.χ. σε πνευματικό κέντρο, σε σχολική τάξη, σε πολυχώρο, σε πάρκο.

Καλέστε μας στο 6943 770 690 για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας και να οργανώσουμε μαζί ένα αξέχαστο πάρτυ μυστηρίου για το παιδί σας και την παρέα του!