Μυστήριο στην Πασαρέλα

Για εμάς τα παιδιά που θέλουμε να γίνουμε ντετέκτιβ για μια μέρα!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:

Ο διάσημος Ιταλός μόδιστρος Gianni Veloni θα λανσάρει τη νέα του κολεξιόν στο πάρτυ των γενεθλίων σου! Εσύ και η παρέα σου θα γίνετε top model και θα φορέσετε τις ανεπανάληπτες δημιουργίες του Ιταλού μόδιστρου!
Όμως, συμφορά! Λίγο πριν ξεκινήσει η επίδειξη, μαθαίνετε ότι όλα τα ρούχα του Gianni Veloni έχουν κάνει φτερά!
Γίνε τώρα με την παρέα σου ντετέκτιβ του Kids Mystery Club και εξιχνιάστε το Μυστήριο στην Πασαρέλα! Κι αν τα καταφέρετε, θα κάνετε μια επίδειξη που θα μείνει αξέχαστη στην ιστορία της μόδας!

Για τους γονείς:

Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες και γίνονται ντετέκτιβ για μια μέρα! Φοράνε τα γάντια τους, συλλέγουν και ερευνούν τεκμήρια, εξετάζουν δακτυλικά αποτυπώματα, κάνουν αναλύσεις με μικροσκόπια, χημικά τεστ και πολλές άλλες τεχνικές που κάνει ένας αληθινός εγκληματολόγος. Το πάρτυ τελειώνει πανηγυρικά με τους μικρούς ντετέκτιβ να μεταμορφώνονται σε top model και να κάνουν πασαρέλα, σε μια εκδήλωση που θα τους μείνει αξέχαστη!

Ηλικίες: 8-11 ετών

Διάρκεια: 90 λεπτά

Μέγιστος αριθμός παιδιών: 30

Χώρος διεξαγωγής: Η δραστηριότητα μπορεί να διεξαχθεί σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο της επιλογής σας, π.χ. στο σπίτι σας, σε πολυχώρο, κτλ.

Καλέστε μας για να κλείσετε το πάρτυ σας στο 6943 770 690!

Καλέστε μας στο 6943 770 690 για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας και να οργανώσουμε μαζί ένα αξέχαστο πάρτυ μυστηρίου για την κόρη σας και την παρέα της!