Το μυστήριο του Κλεμμένου Τροπαίου

Για εμάς τα παιδιά που θέλουμε να γίνουμε ντετέκτιβ για μια μέρα!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:
Μετά από ένα επιτυχημένο τουρνουά ποδοσφαίρου, έφτασε η στιγμή που εσύ και η ομάδα σου περιμένατε με ανυπομονησία: να σηκώσετε το κύπελο του νικητή!
Όμως, συμφορά! Λίγο πριν τη βράβευση, ο διοργανωτής του τουρνουά βρίσκεται αναίσθητος και το κύπελο έχει κάνει φτερά! Κάποιος από τους προσκεκλημένους στη βράβευση τον χτύπησε κι έκλεψε το κύπελο! Ποιος όμως;
Γίνε τώρα ντετέκτιβ του Kids Mystery Club και εξιχνίασε με τους φίλους σου το Μυστήριο του Κλεμμένου Τροπαίου! Βρείτε τη λύση για να μπορέσετε να σηκώσετε το κύπελο ψηλά!

Για τους γονείς:
Οι προσκεκλημένοι του πάρτυ χωρίζονται σε ομάδες και γίνονται ντετέκτιβ για μια μέρα! Φοράνε τα γάντια τους, συλλέγουν και ερευνούν τεκμήρια, εξετάζουν δακτυλικά αποτυπώματα, κάνουν αναλύσεις με μικροσκόπια, χημικά τεστ και πολλές άλλες τεχνικές που κάνει ένας αληθινός εγκληματολόγος. Οι μικροί ντετέκτιβ καλούνται να χρησιμοποιήσουν την επιδεξιότητα, την αυτοσυγκέντρωση και τη δημιουργικότητα τους, κυρίως, όμως καλούνται να το διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε ένα πάρτυ που θα τους μείνει αξέχαστο!

Ηλικίες: 8-11 ετών

Διάρκεια: 90 λεπτά

Μέγιστος αριθμός παιδιών: 30

Χώρος διεξαγωγής: Η δραστηριότητα μπορεί να διεξαχθεί σε οποιονδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο της επιλογής σας, π.χ. στο σπίτι σας, σε πολυχώρο, σε πάρκο.

Καλέστε μας για να κλείσετε το πάρτυ σας στο 6943 770 690.

Καλέστε μας στο 6943 770 690 για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας και να οργανώσουμε μαζί ένα αξέχαστο πάρτυ μυστηρίου για το παιδί σας και την παρέα του!