Το μυστήριο του χαμένου αρώματος

Για εμάς τα παιδιά που θέλουμε να γίνουμε ντετέκτιβ για μια μέρα!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:
Η ημέρα που τα κορίτσια περίμεναν με τόση ανυπομονησία είχε φτάσει.
Η διάσημη γαλλίδα αρωματοποιός Moscho Volix θα τους έστελνε ως δώρο γενεθλίων κάτι πραγματικά ξεχωριστό: τη μυστική συνταγή από το πιο μοσχοβολιστό άρωμα του κόσμου!
Όμως, τι λαχτάρα! Ο απεσταλμένος της Moscho Volix βρέθηκε αναίσθητος και η μυστική συνταγή μαζί με τα υλικά ήταν άφαντα! Κάποιος από τους καλεσμένους τον χτύπησε κι έκρυψε τη συνταγή και τα υλικά!
Τα κορίτσια δεν το βάζουν κάτω! Θα γίνουν ντετέκτιβ του Kids Mystery Club για να εξιχνιάσουν το μυστήριο του χαμένου αρώματος της MoschoVolix. Κι αν τα καταφέρουν, θα φτιάξουν όλες μαζί το πιο μοσχοβολιστό άρωμα του κόσμου!

Για τους γονείς:
Τα κορίτσια γίνονται πρωταγωνίστριες σε μια συναρπαστική περιπέτεια αναζήτησης και μυστηρίου. Φοράνε τα γάντια τους, συλλέγουν και ερευνούν τεκμήρια, εξετάζουν δακτυλικά αποτυπώματα, κάνουν αναλύσεις με μικροσκόπια, χημικά τεστ και πολλές άλλες τεχνικές που κάνει ένας αληθινός εγκληματολόγος. Όταν οι μικρές ντετεκτιβίνες φέρουν σε πέρας την αποστολή τους παρασκευάζουν το δικό τους μοναδικό άρωμα με τη συνταγή που φέρει το όνομα της εορτάζουσας!

Ηλικίες: 8-11 ετών

Διάρκεια: 90 λεπτά

Μέγιστος αριθμός παιδιών: 30

Χώρος διεξαγωγής: Η δραστηριότητα μπορεί να διεξαχθεί σε οποιονδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο της επιλογής σας, π.χ. στο σπίτι σας, σε πολυχώρο, σε πάρκο.

Καλέστε μας στο 6943 770 690 για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας και να οργανώσουμε μαζί ένα αξέχαστο πάρτυ μυστηρίου για την εορτάζουσα και την παρέα της!