Το Κλεμμένο Ροκ Τραγούδι

Για εμάς τα παιδιά που θέλουμε να γίνουμε ντετέκτιβ για μια μέρα!

Ένα συναρπαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι μυστηρίου με αφορμή τη σειρά βιβλίων «Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ» των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Ιδανικό για δημοτικά σχολεία!

Η υπόθεση του μυστηρίου:
Η Πένι Πέπερ και η παρέα της αποφασίζουν να κάνουν μια ροκ μπάντα και να τραγουδήσουν στη συναυλία που οργανώνει το σχολείο τους για φιλανθρωπικό σκοπό. Για να τους βοηθήσουν στην πρώτη τους εμφάνιση, το πασίγνωστο συγκρότημα “Queen” χαρίζει στην Πένι και την παρέα της μια παλιά τους επιτυχία με καινούργιους στίχους. Όμως, κάποιος κλέβει τους στίχους και τώρα η μπάντα δεν έχει τραγούδι λίγο πριν την πρώτη της συναυλία!
Η Πένι Πέπερ καλεί σε βοήθεια τους ντετέκτιβ του Kids Mystery Club. Θα καταφέρουν άραγε όλοι μαζί να βρουν το κλεμμένο ροκ τραγούδι και να σώσουν την μπάντα από την καταστροφή;

Για τους γονείς & τους εκπαιδευτικούς:
Τα παιδιά γίνονται ντετέκτιβ για μια μέρα σε μια ιστορία εμπνευσμένη από τους χαρακτήρες της νέας σειράς βιβλίων μυστηρίου για παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι καλούνται να ερευνήσουν τεκμήρια και να λύσουν γρίφους ομαδικά, χρησιμοποιώντας γνώσεις και δεξιότητες που διδάσκονται στο σχολείο στα μαθήματα της Ιστορίας, της Γλώσσας, των Μαθηματικών και της Μελέτης Περιβάλλοντος.

Την ιστορία έχει σχεδιάσει η βραβευμένη θεατρική συγγραφέας και εκπαιδευτικός Φιλιώ Λαζανά.

Με τη συμμετοχή στην περιπέτεια μυστηρίου δίνεται δωρεάν σε κάθε παιδί το αυτοκόλλητο του Kids Mystery Club και μια μικρή ιστορία μυστηρίου που καλούνται να λύσουν.

Ηλικίες: 7-11 ετών
Διάρκεια: 70 λεπτά
Μέγιστος αριθμός παιδιών: 35
Χώρος διεξαγωγής: Η δραστηριότητα διεξάγεται αποκλειστικά σε εσωτερικό χώρο επειδή χρησιμοποιείται οθόνη και προτζέκτορας.
Εάν επιθυμείτε το πρόγραμμα να διεξαχθεί ιδιωτικά ή σε σχολείο καλέστε μας στο 6943 770 690 για περισσότερες πληροφορίες.