Το μυστήριο του Ζαχαροπλάστη

Για εμάς τα παιδιά που θέλουμε να γίνουμε ντετέκτιβ για μια μέρα!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:
Η ημέρα των γενεθλίων που ο εορτάζων περίμενε πώς και πώς, είχε φτάσει! Ήταν πλέον ένα χρόνο μεγαλύτερος και θα το γιόρταζε με τους φίλους του!! Υποδεχόταν χαρούμενος τους καλεσμένους του και ανυπομονούσε να έρθει η ώρα που θα έσβηνε τα κεράκια της τούρτας!
Όμως λίγο πριν βγει η τούρτα, συνέβει κάτι τρομερό! Ο ζαχαροπλάστης που έφτιαχνε την τούρτα του βρέθηκε αναίσθητος και η τούρτα είχε κάνει φτερά!
O εορτάζων δεν το έβαλε κάτω. Ζήτησε αμέσως από τους φίλους του να γίνουν ντετέκτιβ του Kids Mystery Club και να λύσουν μαζί το μυστήριο του ζαχαροπλάστη και της χαμένης τούρτας!

Για τους γονείς:
Οι προσκεκλημένοι του πάρτυ χωρίζονται σε ομάδες και γίνονται ντετέκτιβ για μια μέρα! Φοράνε τα γάντια τους, συλλέγουν και ερευνούν τεκμήρια, εξετάζουν δακτυλικά αποτυπώματα, κάνουν αναλύσεις με μικροσκόπια, χημικά τεστ και πολλές άλλες τεχνικές που κάνει ένας αληθινός εγκληματολόγος. Οι μικροί ντετέκτιβ καλούνται να χρησιμοποιήσουν την επιδεξιότητα, την αυτοσυγκέντρωση και τη δημιουργικότητα τους, κυρίως, όμως καλούνται να το διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε ένα πάρτυ που θα τους μείνει αξέχαστο!

Ηλικίες: 8-11 ετών

Διάρκεια: 90 λεπτά

Μέγιστος αριθμός παιδιών: 30

Χώρος διεξαγωγής: Η δραστηριότητα μπορεί να διεξαχθεί σε οποιονδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο της επιλογής σας, π.χ. στο σπίτι σας, σε πολυχώρο, σε πάρκο.

Καλέστε μας στο 6943 770 690 για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας και να οργανώσουμε μαζί ένα αξέχαστο πάρτυ μυστηρίου για το παιδί σας και την παρέα του!