Ο Τοίχος των Ευχών

Για εμάς τα παιδιά που θέλουμε να γίνουμε ντετέκτιβ για μια μέρα!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, τα τελευταία 99 χρόνια, τα παιδιά σε ένα μέρος του κόσμου αναλαμβάνουν να γράψουν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά πάνω σε ένα ειδικό χαρτί, που στη συνέχεια κρεμούν στον Τοίχο των Ευχών. Όταν ο τοίχος καλυφθεί με τις ευχές τους, ενεργοποιείται και μοιράζει αγάπη και χαρά σε όλον τον κόσμο.

Όμως, σήμερα το πρωί συνέβη κάτι αναπάντεχο: το κουτί μέσα στο οποίο φυλάσσεται το ειδικό χαρτί των ευχών βρέθηκε κλειδωμένο με λουκέτο. Κανείς δε γνωρίζει τον κωδικό για να το ανοίξει κι έτσι η παράδοση κινδυνεύει να χαθεί λίγο πριν κλείσει 100 χρόνια!

Παιδιά, χρειαζόμαστε επειγόντως τη βοήθειά σας! Θέλουμε να γίνετε ντετέκτιβ του Kids Mystery Club και να εξιχνιάστε το μυστήριο. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε τον Τοίχο των Ευχών και να σώσουμε τη Νέα Χρονιά!

Για τους γονείς:

Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες και γίνονται ντετέκτιβ για μια μέρα! Φοράνε τα γάντια τους, συλλέγουν και ερευνούν τεκμήρια, εξετάζουν δακτυλικά αποτυπώματα, κάνουν αναλύσεις με μικροσκόπια, χημικά τεστ και πολλές άλλες τεχνικές που κάνει ένας αληθινός εγκληματολόγος. Εκτός από τον παιδαγωγικό του χαρακτήρα, σας εγγυόμαστε ότι το πάρτυ αυτό θα μείνει αξέχαστο στο μυαλουδάκι των νεαρών προσκεκλημένων!

Ηλικίες: 8-11 ετών

Διάρκεια: 90 λεπτά

Μέγιστος αριθμός παιδιών: 30

Χώρος διεξαγωγής: Η δραστηριότητα μπορεί να διεξαχθεί σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο της επιλογής σας, π.χ. στο σπίτι σας, σε πολυχώρο, σε εξωτερικό χώρο, κτλ.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο από 1/12/23 έως και 30/1/24

Καλέστε μας στο 6943 770 690 για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας και να οργανώσουμε μαζί ένα αξέχαστο πάρτυ μυστηρίου για το παιδί σας και την παρέα του!