Υπερκατάσκοποι 4 ηπείρων

Για εμάς τα παιδιά που θέλουμε να γίνουμε ντετέκτιβ για μια μέρα!

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:
Τικ τοκ, τικ τοκ!
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και λίγη ώρα τέσσερα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς θα γίνουν σκόνη!
Γιατί; Ένας υπερκατάσκοπος έχει βάλει βόμβα! Ποιος είναι; Γιατί το έκανε; Και κυρίως, πού βρίσκεται ο μηχανισμός που απενεργοποιεί τις βόμβες;
Ντετέκτιβς του Kids Mystery Club έχετε αποστολή: μπείτε στο μυαλό του υπερκατασκόπου, μάθετε τα μυστικά του και λύστε τους γρίφους. Δώστε μάχη ενάντια στο χρόνο για να σώσετε τα μνημεία! Αν τα καταφέρετε, θα είστε αληθινοί ήρωες!

Για τους γονείς:

Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες και γίνονται ντετέκτιβ για μια μέρα! Φοράνε τα γάντια τους, συλλέγουν και ερευνούν τεκμήρια, εξετάζουν δακτυλικά αποτυπώματα, κάνουν αναλύσεις με μικροσκόπια, χημικά τεστ και πολλές άλλες τεχνικές που κάνει ένας αληθινός εγκληματολόγος. Εκτός από τον παιδαγωγικό του χαρακτήρα, σας εγγυόμαστε ότι το πάρτυ αυτό θα μείνει αξέχαστο στο μυαλουδάκι των νεαρών προσκεκλημένων!

Ηλικίες: 8-11 ετών

Διάρκεια: 90 λεπτά

Μέγιστος αριθμός παιδιών: 30

Χώρος διεξαγωγής: Η δραστηριότητα μπορεί να διεξαχθεί σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο της επιλογής σας, π.χ. στο σπίτι σας, σε πολυχώρο, σε εξωτερικό χώρο, κτλ.

Καλέστε μας στο 6943 770 690 για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας και να οργανώσουμε μαζί ένα αξέχαστο πάρτυ μυστηρίου για το παιδί σας και την παρέα του!