Η υπόθεση των χαμένων κόμικς

Για εμάς τα παιδιά που θέλουμε να γίνουμε ντετέκτιβ για μια μέρα!

Ο δημοφιλής σε όλους μας ντετέκτιβ Κλουζ συμπράττει με τους ντετέκτιβ του Kids Mystery Club για να εξιχνιάσουν την υπόθεση των χαμένων κόμικς σε συνεργασία με τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Εάν είστε 7, 8, 9, 10 ή 11 ετών και σας αρέσουν τα μυστήρια, η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη.

Ιδανικό για δημοτικά σχολεία!

Η υπόθεση του μυστηρίου:
Οι θαυμαστές του ντετέκτιβ Κλουζ σχεδιάζουν μια έκθεση κόμικς με θέμα τις περιπέτειες του νεαρού ντετέκτιβ. Όμως, ο φύλακας της έκθεσης ισχυρίζεται ότι τα φαντάσματα έκλεψαν τα κόμικς και καλεί σε βοήθεια τους ερευνητές του Kids Mystery Club. Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία, ο ντετέκτιβ Κλουζ θα συνεργαστεί με το Kids Mystery Club για να αναζητήσουν τα χαμένα κόμικς και να αποδείξουν στον φύλακα ότι δεν υπάρχουν φαντάσματα!

Για τους γονείς & τους εκπαιδευτικούς:
Τα παιδιά γίνονται ντετέκτιβ για μια μέρα σε μια ιστορία εμπνευσμένη από τις περιπέτειες του αγαπημένου τους ήρωα. Οι μικροί μας φίλοι καλούνται να ερευνήσουν τεκμήρια και να λύσουν γρίφους ομαδικά, χρησιμοποιώντας γνώσεις που διδάσκονται και δεξιότητες που ασκούνται στο σχολείο, στα μαθήματα της Ιστορίας, της Γλώσσας, των Μαθηματικών και της Μελέτης Περιβάλλοντος.

Την ιστορία έχει σχεδιάσει η βραβευμένη θεατρική συγγραφέας και εκπαιδευτικός Φιλιώ Λαζανά.

Ηλικίες: 7-11 ετών
Διάρκεια: 60-70 λεπτά
Μέγιστος αριθμός παιδιών: 30
Χώρος διεξαγωγής: Η δραστηριότητα διεξάγεται αποκλειστικά σε εσωτερικό χώρο επειδή χρησιμοποιείται οθόνη και προτζέκτορας.
Εάν επιθυμείτε η παράσταση να παιχτεί ιδιωτικά ή σε σχολείο καλέστε μας στο 6943 770 690 για περισσότερες πληροφορίες.